Cingi Communicatie Techniek
Meesters in innovatie


Onze diensten 

We leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact gegarandeerd is. Wij leggen betrouwbare en goede netwerken aan voor bedrijven en instellingen. Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van bekabelde en draadloze communicatie verbindingen. Of het nu om ontwerp, montage, onderhoud of demontage gaat, wij begeleiden klanten van A tot Z.

Een enkelvoudige glasvezelaansluiting van een woning of bedrijf. Of de realisatie van het complete glasvezelnetwerk van een industrieterrein of woonwijk. CCT voelt zich voor geen opdracht te groot en is voor geen project te klein.

Bijna met al onze opdrachtgevers hebben wij een lange termijnrelatie opgebouwd. Zij zien de meerwaarde van turnkey-oplossingen en voelen zich thuis bij onze manier van werken. Die kenmerkt zich door efficiency en kwaliteitsborging.  Verantwoordelijkheden zijn altijd helder, interne kwaliteitscontroles en one-man-contact zorgt voor communicatie zonder ruis. Zo werkt CCT gestroomlijnd, van engineering naar uitvoering tot oplevering.

Als het gaat om nauwkeurigheid en kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. We werken met de nieuwste apparatuur en onze glasvezellassers beschikken over alle benodigde certificaten. Power metingen en OTDR-metingen worden gedaan volgens de normen van alle providers en verwerkt in duidelijke meetrapporten.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!